HIV - AIDS: de iets officielere versie op Zapruder ~ V O E R


06 maart 2007

HIV - AIDS: de iets officielere versie op Zapruder

De kogel is door de kerk, Zapruder Inc, het Nederlandstalig weblog dat graag tegen heilige huisjes aanschopt, bindt ditmaal een maand lang de strijd aan tegen de Big Pharma, en de eenzijdige berichtgeving in onze media rondom het thema HIV AIDS.

In augustus vorig jaar kwam Zapruder Inc. persoonlijk in contact met AIDS-patienten die hun behandeling stopten en weer gezond werden. En bleven. Samen met een gereputeerd biochemicus, enkele materiedeskundigen en deze patienten ging http://www.zapruder.nl op onderzoek uit. Zo valt te lezen in het persbericht.

Persoonlijk, vind ik het top dat een dergelijk Nederlandstalig weblog aandacht besteedt aan dit heikele onderwerp waarover zoveel mythes zich de ronde doen. Hopelijk weet Zapruder ons deze maand wat meer duidelijkheid te brengen, ik wens ze in ieder geval veel succes.


AIDS: de iets officielere versie

We zullen er niet omheen draaien. HIV bestaat niet en AIDS waarschijnlijk ook niet, van een besmettelijk virus is al helemaal geen sprake. Dat is wat wij komende weken aannemelijk zullen gaan maken, met zo nu en dan (onvermijdelijk) heel erg technische artikelen (die door iedere academicus of ingelezen persoon op correctheid gecontroleerd kunnen worden).

Mensen raken wel seropositief, dat zeker, en er zijn ook mensen die de ziekteverschijnselen hebben die aan AIDS worden toegeschreven. Van een ongeneeselijke ziekte is echter geen sprake. Er zijn betere, overtuigendere oorzaken aan te wijzen dan de onvindbare virussen en andere virologische rariteiten van de officiele verklaring. We gaan het allemaal uitgebreid uitleggen, maar voordat we dat doen, kijken we eerst kort naar de officiele AIDS-theorie en wat daarvan volgens ons nog nooit goed is verklaard.

“AIDS is een syndroom van 26 tot 29 ziektes die kunnen optreden omdat een virus (het HIV) de natuurlijke weerstand van het lichaam (het immuunsysteem) heeft verzwakt. ”


Waarom AIDS dan precies deze 26 tot 29 ziektes veroorzaakt of mogelijk maakt en niet nog vele andere, is nooit goed verklaard. De ziektes zijn compleet ongerelateerd aan elkaar en komen stuk voor stuk ook bij niet-seropositieve (seronegatieve) mensen voor. Vele van deze ziekten zijn individueel goed behandelbaar, mits de patiƫnt geen AIDS-medicijnen (chemokuur) gebruikt. Ook is nog steeds onduidelijk of de optredende immuno-deficiency niet gewoon een gevolg is in plaats van de oorzaak. In dat geval zou AIDS niet eens bestaan.

...Lees verder op Zapruder Inc.